Historia - PMC

Go to content

Main menu:

Historia

Yumeiho®-terapi är en koppling av visdom från japanska och kinesiska mediciner med japansk precision. Det skapades av dr Saionji Masayuki Saiki Otsuki (1943-2005), grundare och chef för International Institute of Medical Prevention i Tokyo registrerade nu som Yumeiho® Institute. Det är nuvarande regissör i Tokyo, Mr Toshiharu Kitami.
Yumeiho Seitai
Herr Toshiharu Kitami, nuvarande direktör i Tokyo
Huvudsyftet med Yumeiho®-terapi är att mobilisera de organismerande eller självhälsande krafterna hos organismen genom att placera ryggraden, bäcken och alla leder på rätt sätt. Yumeiho®-terapi är ett terapeutiskt system som består av ett antal förfaranden (beroende på ett patologiskt tillstånd). Ett förfarande varar i ca 45-50 minuter under vilken en terapeut använder omkring 100 olika tekniker. De omfattar i första hand massage genom knådning och kompression och mobilisering av alla lederna som utförts på ett original och smärtfritt sätt (SEITAI - "Japanese chiropractic").

Under Yumeiho®-behandlingen är patienten helt klädd i bekväma och lösa byxor och T-shirt. Yumeiho® behandling utförs på speciell madrass placerad på golvet.
 
Back to content | Back to main menu